Nyhed

Michael Jackson blev hyldet på Glastonbury

En lang række kunstnere valgte på weekendens festival at inkludere Jackson-sange på sætlisten

I den forgangne weekend var mere end 130.000 gæster på plads for at høre navne som Bruce Springsteen og Blur på dette års Glastonbury festival. Ikke overraskende var mange af de optrædende kunstnere berørt af nyheden om Michael Jacksons død, og det kom til at berøre en række af koncerterne særdeles direkte.

Til koncerten med The Black Eyed Peas kunne man blandt andet opleve Will.I.Am som dj, hvor han spillede både "Don't Stop Till You Get Enough" og "Thriller". Fra scenen kaldte han Jackson den største inspirationskilde i sit liv og fortalte, at han ville savne sin ven. Will.I.Am arbejdede sammen med Jackson på to genindspilninger, der findes på albummet "Thriller 25".

The Noisettes bød på en a cappella-version af Jackson-hittet "Ben", og Lily Allen optrådte iført en hvid handske, uden dog at nævne Michael Jackson til koncerten. Badly Drawn Boy spillede til sin koncert en version af "Rock With You". Både Mike Skinner og Soulwax spillede versioner af "Billie Jean", Jamie Cullum spillede "Thriller", Little Boots spillede "Earth Song" til en optagelse backstage, og rapperen Q-Tip bad publikum om at være stille til ære for Michael Jackson. Fra scenen hyldede Spinal Tap også sangeren og udtalte, at "uden Michael Jackson ville der ikke være et Tap".

 

ANNONCE