Nyhed

Moby laver animationsfilm

Den koncertaktuelle musiker har lavet 16 små film inspireret af musikken fra det kommende album

Moby udsender 29. juni albummet "Wait For Me", og i den forbindelse har han lanceret et nyt tiltag på sin webside kaldet "Blips". Det betyder, at man fremover vil kunne finde 16 små animationsfilm - en for hver af sangene på det kommende album.

Den koncertaktuelle musiker bruger betegnelsen "Blip" til at beskrive en række 30 sekunder lange animationsfilm, der vil blive oploaded til Moby.com over de næste uger. Der er lavet en for hver sang på "Wait For Me" og fælles for dem er, at figuren "The Little Idiot" går igen.

"The Little Idiot" er navnet på en figur, Moby opfandt, da han som 19-årig arbejdede i en pladeforretning og skulle dekorere butikkens indkøbsposer. Figuren er et slags selvportræt, der har fulgt Moby lige siden, og som også pryder forsiden af "Wait For Me", og nu altså også går igen i en række animerede kortfilm.

Musikken fra albummet kan også høres, når Moby giver koncert i Store Vega 2. august. Der er fortsat ledige billetter til arrangementet, der kan findes på GAFFA.dk/Live.

Se de første film på Moby.com.

ANNONCE