Nyhed

Muse i Parken

Matthew Bellamy & Co. spiller i København i oktober med nyt album i ryggen

I september udgiver Muse deres femte studiealbum, som har fået titlen "The Resistance". Albummet følger gruppen op med en turné, der ifølge gruppens officielle hjemmeside bringer dem til Parken i København 26. oktober. Ifølge hjemmesiden går billetsalget i gang 6. juni, altså ganske snart. Der er ikke angivet noget billetsalgssted, men telefonnummeret henviser til Billetlugen.

GAFFA har kontaktet de tre største danske koncertarrangører Live Nation, ICO og Beatbox for at høre nærmere. Hos Live Nation fortæller man, at det kender man ikke noget til. Hos ICO oplyser man det samme, mens meldingen fra Beatbox er: "Det kan vi ikke sige noget om". Der er altså tale om to klare afvisninger og et lidt mere tvetydigt svar, og meget tyder altså på, at den er god nok - hvilket den jo også gerne skulle være, når informationen står at læse på gruppens officielle hjemmeside.

Umiddelbart skulle man mene, at Parken er et lidt stort sted for Muse. Godt nok er stadion-progrockerne populære i Danmark, men der er dog et stykke vej fra de 10.000, der fyldte Forum ved deres sidste koncert i Danmark i oktober 2007, og så til de cirka 40.000, der kan være i Parken. Man kan derfor forestille sig, at der også kan være andre store navne til at lokke folk til ved koncerten i København. Eller at der måske vil være tale om et festivallignende arrangement i stil med Zulu Rocks.

GAFFA følger op, når der er nyt i sagen.

 

 

 

 

ANNONCE