Nyhed

Mew skal varme op for Nine Inch Nails

Jonas Bjerre & Co. skal supporte Trent Reznors band på dele af disses Europaturné

Mew udgiver senere på sommeren - august er seneste melding - deres længe ventede femte album, opfølgeren til 2005's meget roste "And The Glass Handed Kites". Nu er gruppen så offentliggjort som opvarmning på en del af Nine Inch Nails' kommende Europaturné. Nyheden står både at læse på Nine Inch Nails' officielle hjemmeside, ligesom front- og bagmand Trent Reznor har lanceret historien på sin meget brugte Twitter-profil med ordene:

"Very happy to have Mew joining us for some dates in EU."

Europaturnéen bringer blandt andet Nine Inch Nails til Roskilde Festival – hvor Mew også spiller, men dog selvsagt ikke som opvarmning for Nine Inch Nails. Til gengæld kan man opleve Mew varme op for Nine Inch Nails i følgende byer: Düsseldorf, Berlin, Paris, Amsterdam, Esch-Sur-Alzette (Luxembourg), Manchester og London, i perioden 29. juni til 15. juli. I England skal Mew i øvrigt varme op sammen med Jane's Addiction, og i London skal de spille i O2 Arena, så man må sige, at Jonas Bjerre & Co. er kommet i særdeles fint selskab.


I forbindelse med Mews kommende album har GAFFA et stort interview med gruppen, som du altså kan glæde dig til senere på sommeren.

 

 


 

ANNONCE