Nyhed

Moby i Vega

Efter mange års fravær vender Moby til august tilbage til Danmark for at give koncert

Moby har ikke været i landet for at give koncert siden 2003, hvor han optrådte på Danmarks Smukkeste Festival. Og det er endnu længere siden, man kunne opleve ham i København, da han spillede i Valbyhallen. Begge gange fik den elektroniske musiker fantastiske anmeldelser, så mon ikke forventninger til den kommende koncert i Store Vega 2. august er pænt høje.

Her vil man kunne opleve den 43-årige newyorker spille materiale fra sit kommende album "Wait For Me", der ifølge manden bag skulle være et fuldstændig hjemmelavet og særdeles personligt album. Albummet udsendes 30. juni.

Men de mange hits vil nok også få prominent plads, når Moby kommer til byen med sit band. Albummet "Play" genererede en hel stribe af slagsen, og sange som "We Are All Made of Stars", "Go" og "Lift Me Up" er nok også svære at komme udenom.


Moby er for øvrigt aktuel i en anden dansk sammenhæng, når han 13. juni optræder til et Stella Polaris-arrangement i London på klubben Matter. Sjovt nok afvikles det årlige Stella Polaris-arrangement også 2. august i København, så hvis vejret holder, kan det jo være, den lille amerikaner kigger forbi.

Moby kan opleves i Store Vega 2. august, og billetsalget starter tirsdag den 2. juni klokken 10:00 gennem billetlugen.dk, på tlf. 70 263 267, og i Fona-butikkerne.

ANNONCE