Nyhed

Neurosis til Roskilde

Det progressive metalband lægger vejen forbi Dyrskuepladsen til juli

Selv om Roskilde Festival forlængst har offentliggjort langt størstedelen af årets program, bliver festivalen ved med at sende drypvise nyheder ud om tilføjelser til programmet. Således også i dag, hvor festivalen har offentliggjort yderligere to navne, nemlig den belgiske dj-duo 2ManyDJ's – en nyhed, GAFFA kunne offentliggøre allerede i mandags, og som vi derfor går hurtigt forbi i denne omgang - og det californiske metalband Neurosis.

Neurosis spiller eksperimenterende, progressiv metal med elementer af såvel punk, doom metal, ambient og industrial og har haft stor indflydelse på yngre, ligeledes eksperimenterende metalnavne som Isis, Tool og Mastodon. Gruppen er kendt for koncerter, der har karakter af totaloplevelser, hvilket blandt andet inkluderer smukke visuals.

Neurosis albumdebuterede i 1987 med "Pain Of Mind" og har til dato udgivet ni album, senest "Given To The Rising" fra 2007.

Roskilde Festival lover, at der stadig løbende bliver offentliggjort nye kunstnere til festivalen, der finder sted i dagene 2.-5. juli med warm up fra 28. juni.

ANNONCE