Nyhed

Neurosis-forsanger trækker sig fra musikken efter mishandling af familie

Scott Kelly indrømmer psykisk vold og indstiller sin musikalske karriere

Det californiske metalband har taget afstand fra familiefaren Kelly, efter at han i lørdags (den 27. august, red.) fortalte på Facebook, at han har mishandlet sin kone og børn psykisk. Derfor indstiller Scott Kelly nu karrieren for at fokusere på at genoprette sine nærmestes tillid.

”Jeg ved nu, at det offentlige liv og det at være på en scene var den værste beslutning, jeg kunne have truffet, fordi jeg er den, jeg er,” skriver han i opslaget og fortsætter:

”Nogle mennesker kan være i et miljø som dette uden et ansvar og beholde deres integritet. Det kan jeg ikke.” Blandt andet har sangeren truet med selvmord, forfulgt sin kone, efter at hun ville gå fra ham, og han har løjet om at være sindssyg.


Du kan læse det fulde opslag her.

Bandet Neurosis har kendt til handlingerne gennem flere år, men har holdt det hemmeligt af hensyn til familien, der har lidt en meget større smerte end bandet selv, skriver bandet på Facebook.


Her kommenterer de Kellys eget opslag og fortæller, at Kelly har ignoreret dem, siden de blev klar over hans psykiske vold mod sin familie. I deres Facebook-opslag kommenterer de samtidig Kellys valg om at gøre det offentligt uden at have talt med dem først:

”For os virker denne beslutning som endnu et forsøg på manipulation, endnu en mulighed for narcissisme og for at styre fortællingen. Lad ikke Scott få dette til at handle om ham selv, det handler om mishandlingen, hans familie har lidt,” skriver de og mener, at Kelly har ødelagt deres livsværk ved at gå mod bandets egen etik.

Neurosis' seneste studiealbum er fra 2016, og nu tyder alt på, at bandet skal finde en ny forsanger, hvis der skal komme flere.


LÆS OGSÅ: Knusende ro og afgrundsdybe flader

ANNONCE