Nyhed

Emiliana Torrini til Spot

Den islandske sangerinde får blandt andet følgeskab af norske I Was A King og Hanne Hukkelberg

Spot Festival er nu klar med en stribe skandinaviske navne til programmet til dette års festival, og det største af dem er islandske Emiliana Torrini, der sidste år udsendte albummet "Me And Armini".

GAFFA anmeldte sangerindens tredje album til fem stjerner og gav det følgende ord med på vejen: "Islandske Emiliana Torrinis stemme er besjælet i ordets bedste betydning. Fyldt med sjældne mængder sødme og nærvær". Hun er samtidig en sjælden gæst i landet, og det er fire år siden, hun sidst har givet en dansk koncert. Men til maj vender hun altså tilbage i forbindelse med Spot Festivalen.

Hun får følgeskab af en lang række skandinaviske lande, hvor specielt de norske navne er interessante. Der bliver nemlig i år mulighed for at opleve norske The Low Frequency In Stereo, Hanne Hukkelberg og ikke mindst I Was A King, der netop har imponeret med deres andet album. Derudover vil man også fra Norge kunne opleve Shining og The Megaphonic Thrift. Torrini er for øvrigt ikke eneste islænding på festivalen. Her vil man også kunne opleve Ólafur Arnalds og For A Minor Refection.


Dermed er der altså kommet en lang række skandinaviske navne med på et program, hvor man allerede finder danske navne som Tim Christensen, Beta Satan og I Got You On Tape. Billetter til festivalen kan købes via GAFFA Billet.

ANNONCE