Nyhed

Franz Ferdinand som dj's

Vega byder fredag på bandet som dj's, samt en breakdance-førfest til lørdagens Floor Wars

På fredag kan natklubben i Vega byde på det skotske rockband Franz Ferdinand (billedet) som dj's, da Alex Kaprano og co. har sagt ja til at give et dj-sæt samme aften som deres udsolgte koncert i Store Vega. Derudover vil der også være førfest til breakdance-konkurrencen Floor Wars med et show fra det franske breakdance-crew Legiteam Obstruction.

De populære Franz Ferdinand vil i løbet af deres dj-sæt give deres byd på, hvad god festmusik er når de indfinder sig bag pulten i natklubbens Sal. Før og efter det skotske bands optræden som dj's vil der blive leveret mere indie-musik af det roste dj-kollektiv We Got Beef, der består af de tre dj’s Evil Elg, Nanna Thylstrup og Twin of Death.

Lørdag aften afholdes der den internationale breakdance-konkurrence Floor Wars i Store Vega, og som opvarmning til dette traditionsrige arrangement vil der fredag i natklubbens Lounge være en showcase fra det frankse break-team Legiteam Obstruction. Der vil i den sammenhæng også blive rig mulighed for selv at svinge danseskoene til lyden af beats fra de tre dj’s britiske Renegade, Dj Schack (Midweek Brakes) og Dj Funkrush.


Adgang til fredagens udgave af Vega Natklub koster 60 kroner, og arrangementet kører fra klokken 23:00 til 05:00.

ANNONCE