Nyhed

Hot Leg udsender debutalbum

Fra den 20. april kan Hot Legs "Red Light Fever" også købes herhjemme

Den tidligere The Darkness-frontmand Justin Hawkins er tilbage med sit nye band Hot Leg, der nu udsender deres debutalbum "Red Light Fever" den 20. april herhjemme i Danmark og i Sverige. Debutalbummet udkom i England allerede den 9. februar og modtog i den forbindelse lovprisninger fra den engelske presse og radio.

Udover Justin Hawkins på sang, synthesizer og guitar består Hot Leg af Pete Rinaldi på guitar, Samuel SJ Stokes på bas og Darby Todd bag trommesættet. Første single "I’ve Met Jesus" fra "Red Light Fever" præsenteres over for de danske radiostationer i næste uge og udkommer digitalt mandag den 30. marts via Target Distribution, og videoen til nummeret kan ses her. Om udgivelsen i Skandinavien siger Hawkins:

"Vi ser virkelig frem til at tilbringe noget kvalitetstid i Sverige og Danmark. Skandinavien har produceret masser af fantastisk musik i løbet af årene, og musikentusiasterne i både Danamrk og Sverige har fejlfri smag."


Michael H. Andersen, MD for Target Distribution udtaler om samarbejdet med Hot Leg: "Det er intet mindre end fantastisk, at Justin Hawkins har formået at skabe et så stormfuldt comeback. Rockmusik spillet så nådesløst fængende og uhøjtideligt er en befrielse på dagens musikscene. Vi har kort sagt brug for et band som Hot Leg, og jeg er stolt af, at Target er selskabet, der kan præsentere bandet på disse breddegrader."

De øvrige medlemmer af The Darkness har i øvrigt dannet bandet Stone Gods sammen med den nye bassist Toby MacFarlaine og med den tidligere Darkness-bassist Richie Edwards i rollen som sanger og guitarist.

Hot Legs debutalbum "Red Light Fever" udkommer herhjemme den 20. april, men der er endnu ikke fastsat nogle koncertdatoer i forbindelse med udgivelsen.


ANNONCE