Nyhed

Karrierekanonen klar med live-datoer

37 artister kommer rundt på spillesteder i hele landet

Fra den 19. marts til den 4. april slår spillesteder i København, Århus, Ålborg, Odense, Herning og Albertslund dørene op for de i alt 37 navne, der er med i Karrierekanonen. Hver af de forskellige aftener vil fire til fem bands og artister fra talentudviklingskonkurrencen spille deres musik live.

"En sand force ved Karrierekanonen er, at den sender bands bredt ud i landet. På den måde får vi styrket talentmassen på spillestederne. Her sætter vi fokus på livekundskaber og mødet med et publikum. Med sådan en erfaring kan man virkelig vokse som band," siger Jakob Brixvold, sekretariatschef for [spillesteder.dk], foreningen af rytmiske spillesteder i Danmark.

Karrierekanonen er et aktivt samarbejde om talentudvikling mellem DRs P3, Roskilde Festival, KODA og [spillesteder dk], og da det jo er en konkurrence, udvælges to bands fra hver af koncerterne. De udvalgte bands og musikere går videre til yderligere en række showcase-koncerter – denne gang i Århus, Odense, Roskilde og København.

I forbindelse med disse showcase-koncerter får hver af navnene respons på deres live-optræden fra diverse branchefolk, og musikerne tilbydes workshops og coaching i alt fra grundig indføring i musikbranchen til performance, bandpsykologi og markedsføring. Sidst på foråret vil de 2-5 bedste blive valgt ud og givet muligheden for ætertid hos P3 og live-jobs på de danske spillesteder samt på Roskilde Festival.

Man kan allerede nu høre musik fra samtlige 37 deltagere i Karrierekanonen via www.dr.dk/kanon, og turnédatoerne ser således ud:

TURNÉPLAN
 
Torsdag 19. marts – Musikcaféen, Århus
Annasaid
Bodebrixen
Naughty Nites
Emily & The Orgasm Addicts
Silver Gleaming Sound Machine
 
Fredag 20. marts – Studenterhuset, Aalborg
Artificial Brothers
Roxy Joules
Ditte Mellson
Scamp
 
Lørdag 21. marts – Fermaten, Herning
Let Me Play Your Guitar
Little Yells A Lot
Must Go Radio
Tako Lako
The Olympics
 
Fredag 27. marts – Kansas City, Odense
Farven Fornem
Kittyscope
Natten
The Spy In The Mes
 
Lørdag 28. marts – Templet, Lyngby
Kings of Dark Disco
Clash of you and ME feat. Rubies Queen
My Evil Twin
Non+
Riffelsyndikatet
 
Onsdag 1. april – Loppen, København
Cherry Overdrive
Copyfokking
Hymns From Nineveh
Mego
Opgang F
 
Fredag 3. april – Rust, København
Croisztans
Fantom
M-Cnatet
Rubberhead Banditz
 
Lørdag 4. April – Forbrændingen, Albertslund
Asle Bjørn
Vampire Blow
Leonora
Shotgun Revolution
We Go Ego

ANNONCE