Nyhed

Michael Jackson giver 35 koncerter

Kongen af Pop har udvidet koncertplanerne markant og er nu oppe på 35 koncerter i O2 Arena

I går onsdag 12. marts kunne vi skrive, at Michael Jackson officielt havde udvidet sine koncertplaner fra 10 koncerter til 21 - alle i O2 Arena i London. Samtidig kunne man hos billetbureuaet Ticketmaster finde yderligere tre datoer, hvilket indikerede, at der var flere koncerter på vej. Og det var der.

Et besøg på popstjernens officielle webside viser nu, at vi nu er oppe på 35 koncerter i O2 Arena. Koncertrækken strækker sig fra 8. juli til 29. september, hvorefter Jackson tager en pause og vender tilbage til med koncerter fra 7. - 16. januar.

Dermed er afskeden med Michael Jackson altså blevet skubbet nogle måneder, og med et hul på tre måneder midt i koncertrækken kan man jo godt begynde at spekulere i, at der nu er plads til jobs andre steder i Europa. Indtil videre annonceres de 35 koncerter i London dog fortsat som hans afskedsturné, men vi følger naturligvis sagen.


Den samlede liste af koncertdatoer kan ses på Michael Jacksons officielle webside, og billetsalget til koncerterne begynder i morgen fredag 13. marts klokken 8:00 dansk tid.

ANNONCE