Nyhed

Michael Jackson giver ti koncerter

Kongen af Pop giver måske sine sidste koncerter i O2 Arena i London i juli måned

I dag 5. marts klokken 17:00 dansk tid skulle Michael Jackson have afholdt en pressekonference i O2 Arena i London, hvor han ville annoncere, at han til juli vil give en række koncerter i den arena, hvor Prince i 2007 spillede en koncertrække på 21 koncerter, og hvor Britney Spears skal spille otte koncerter til juni.

Han forlod dog først sit hotel ved 17-tiden, og derfor blev den omkring 18:30, før den nu 50-årige sanger dukkede op på det engelske spillested O2 Arena. Iført store sorte solbriller fortalte en smilende Michael Jackson, at han elskede de mange skrigende fans, der var til stede, og snakkede derefter kun i vage vendinger om de kommende koncerter.

Han gentog dog flere gange sætningen "This is it", hvilket var en linje, der også var overskriften på den transmission, man kunne følge på nettet. Man kunne dermed forledes til at tro, at de ti koncerter, Jackson vil spille til juli i London, bliver hans sidste. Han nævnte, at dette ville blive hans sidste koncerter i London, sagde, at han ville spille de sange, publikum gerne ville høre og refererede til dem som sit "final curtain call", altså den sidste gang han ville gå på scenen. Han forklarede sig dog ikke nærmere og talte kun til publikum og presse i cirka tre minutter, og så var det hele slut.

Michael Jackson har ikke turneret, siden han i 96/97 var på sin HIStory-turné, og konstante rygter om koncerter, turnéer, Jackson 5-gendannelser og meget andet har indtil nu vist sig kun at medføre skuffelser. Men det blev der altså lavet om på i dag med annonceringen af de ti koncerter.

Historien omkring pressekonferencen kom i går via Billboard og blev senere bekræftet på Michael Jacksons nye officielle webside. Her annoncerede han også tidspunktet på pressekonferencen og inviterede både fans og presse til at dukke op, og folk ville blive lukket ind efter et først-til-mølle princip. Men havde man ikke mulighed for at lægge vejen forbi London, kunne man også følge pressenkonferencen på nettet.

Michael Jackson annoncerede altså en koncertrække på ti koncerter i dag. Men med til historien hører også, at Britney Spears oprindeligt var booket til at spille to koncerter i O2 Arena, men ændrede det til otte, og at Prince ville have spillet de sidste fjorten af sine 21 koncerter i London rundt om i byen, men valgte at spille dem i O2 Arena. Så skulle de ti koncerter som forventet blive lynhurtigt udsolgt, er der altså en vis præcedens for, at man altid står klar til at kunne arrangere ekstra koncerter. Det ville dog gå imod Jacksons "This is it"-udtalelse, men man skal jo som bekendt aldrig sige aldrig.

Michael Jackson kan opleves i O2 Arena i London denne sommer og den første koncert vil blive afviklet 9. juli, og billetsalget starter 13. marts. Man kan skrive sig på en venteliste til billetter hos MichaelJacksonLive.com. De øvrige datoer er endnu ikke blevet offentliggjort.

ANNONCE