Nyhed

Michael Jackson på elefantryg til koncerter

Den tilbagevendte popkonge vil ankomme standsmæssigt på scenen

Efter at Michael Jackson på en formiddag fik solgt 640.000 billetter til sine 50 comeback-koncerter i Londons 02 Arena, og forinden havde solgt 360.000 i et særligt forsalg, begynder rygterne nu at gå om, hvordan Jacksons show rent faktisk kommer til at forme sig.

Nu oplyser Daily Mirror så, at Michael Jackson har tænkt sig at ankomme på scenen på en afrikansk elefant. Sceneshowet skal illudere en jungle, og angiveligt skal også en panter, tre aber og 100 Masai-krigere befinde sig på scenen. Det fortæller "en kilde" til Daily Mirror.

Kilden fortsætter: "Michael håber at gøre showet til det mest spektakulære show nogensinde. Hvad angår jungle-afdelingen vil han ride ind på en afrikansk elefant med pantere lænket i guldkæder. Papegøjer og andre fugle vil flyve bag ham. Hvis det bliver til noget, vil det se fantastisk ud."

Men ingen træer vokser som bekendt ind i himlen, og koncertarrangørerne er ifølge Daily Mirror bekymret over, om Jacksons show kommer til at overtræde regler for dyrevelfærd. Umiddelbart lyder det da også en kende overgearet, men man ved som bekendt aldrig helt, hvad Michael Jackson kan finde på. Og at han godt kan lide dyr, er jo en gammel nyhed. I mange år var en af hans bedste venner eksempelvis chimpansen Bubbles.

Under alle omstændigheder begynder koncertrækken 8. juli og løber, med nogle pauser, til og med 24. februar 2010. Michael Jackson har lovet at spille alle sine gamle hits og siger samtidig, at det bliver hans sidste koncerter nogensinde - i London. Men om det bliver hans sidste koncerter i det hele taget, har han ikke sagt noget om.

 

 

ANNONCE