Nyhed

Viva Vertigo udsender nyt album

"Vicious Echo" er navnet på deres tredje pladeudgivelse, som også kaster et par koncerter af sig

Singer/songwriter Simon Beck er manden bag københavnske Viva Vertigo, der er klar til at udgive deres tredje album "Vicious Echo" herhjemme mandag den 6. april. Som på den sidste plade ”Vulcan Gas Company” får Beck igen følgeskab af Sara Lewis Sørense som leadguitarist, svenske Anders Wallin som bassist, og Kristoffer Sonne på trommeslager.

Viva Vertigo har tidligere genereret en del omtale i forbindelse med deres debutalbum "Viva Viva" fra 2004, hvor flere af sangene blev brugt på soundtracket til "Nordkraft" og bandet arbejdede sammen med Sune Rose Wagner fra The Raveonettes og Psyched up Janis.

På "Vicious Echo" arbejder Viva Vertigo igen sammen med Wagner, der medvirker på et par numre og har doneret sangen ”Wild Flames Of Love” til albummet. Derudover er der også gensyn med Miss B. Haven-sangerinden Lise Cabble, som medvirker på fire sange og har co-skrevet "Chandra Lee" med Simon Beck.

Viva Vertigo leverer også denne gang en sang, der medvirker i en film. Det drejer sig om numeret ”Scorpio K.O.”, som er blevet håndplukket af instruktør Anette K. Olesen til at optræde i Zentropa-filmen “Lille Soldat”. Parallellerne til filmens verden er dog heller ikke så langt væk:

"”Vicious Echo” er et soundtrack til livet i ”storbyen” (i dette konkrete tilfælde København og New York), dens outsidere samt nogle intense, mørke og samtidig humorfyldte perioder i sangskriver Simon Becks liv," hedder det i en pressemeddelelse fra bandet.

I forbindelse med udgivelsen af "Vicious Echo" spiller Viva Vertigo release-koncerter torsdag den 9. april i Studenterhuset i København, fredag den 24. april på Kulturmaskinen i Odense og i Øksnehallen lørdag den 25. april – sidstnævnte i forbindelse med den estimerede danske fotograf Søren Solkær Starbirds store udstilling.

"Vicious Echo" udkommer mandag den 6. april og tracklisten til albummet ser således ud:

1. The Joker (Intro)

2. Scorpio K.O.

3. Americana

4. Walk All Over You

5. Killing Heart

6. Wild Flames Of Love

7. Chandra Lee

8. Devildoll

9. Daisy Wanna Be

10. Pink Rouge

11. Wild In The Streets

12. Slinky Pretty Song

13. Vicious K.O.


Viva Vertigo på MySpace
ANNONCE