Nyhed

Upcoming firkløver af bands på turné

The Wong Boys, Pinboys, Surfact og Viva Vertigo samler kræfterne to og to for at give koncerter på de mindre spillesteder i Vestjylland

Et nyt projekt med navnet "Up Coming On Tour", der har spillestedet Tobakken og Kulturregion Vadehavet som bagmænd, ser dagens lys i næste uge, med det formål at sende fire bands på turné og give dem eksponering, samtidig med at Vadehavsregionens mindre spillesteder, kulturhuse, foreninger og lignende får muligheden for at præsentere navne, der ellers ligger uden for deres budget og sædvanlige publikum.

Den lille turné kommer forbi spillestederne Hagges i Tønder, Smedeværkstedet i Varde, Konfus i Esbjerg, Riamuf i Ribe, Kursus-og Fritidscentret i Skærbæk, Kultur- og Idrætscentret i Gørding og naturligvis Tobakken selv, samt Kosmorama i Bramming. De fire bands deler sig op, og giver koncerter parvis, sådan at The Wong Boys og Pinboys spiller sammen, og Surfact og Viva Vertigo spiller sammen. Oversigten for hvem der spiller hvor kan ses nedenfor. Billetter til koncerten i Tobakken kan købes via GAFFA Live, men resten skal man ud på nettet og lede efter.

Turnéplan:


The Wong Boys og Pinboys:
Onsdag den 24/2 – Kosmorama, Bramming
Torsdag den 25/2 – Tobakken, Esbjerg
Fredag den 26/2 – Hagges, Tønder
Lørdag den 27/2 – RIAMUF, Ribe

Surfact og Viva Vertigo:
Onsdag den 3/3 – Konfus, Esbjerg
Torsdag den 4/3 – Smedeværkstedet, Varde
Fredag den 5/3 – Kulturcenteret, Gørding
Lørdag den 6/3 – Kursus- Fritidscenteret, Skærbæk

ANNONCE