Nyhed

Volbeat giver intimkoncert

Før bandets hal-tour spiller de en eksklusiv koncert i Vega

Dedikerede Volbeat-fans har nu chancen for at opleve det danske band inden deres fire hal-optrædener, da Volbeat giver en intimkoncert i Vega torsdag den 19. marts, som er dagen før, den kommende tour skydes igang.

Koncerten i Vega går under parolen "Live i øvelokalet" og ved denne lejlighed spiller Volbeat et fuldt sæt i velkendte rammer for at prøve den store produktion af, der vil kunne ses på de efterfølgende optrædener i de store haller, og support på alle Volbeats danske hal-koncerter er som tidligere annonceret svenske Mustasch og The Peacocks fra Schweiz.

Salget af billetter til intimkoncerten i Vega den 19. marts er åbnet via billetlugen.dk, og billetterne koster 200 kroner per styk. Billetsalget til de øvrige koncerter er i gang via billetlugen.dk, på telefon 70 263 267 samt i Fona-butikker landet over.

TDC Play Live vil derudover før, under og efter de kommende hal-koncerter rette spotlyset imod Volbeat og tilbyde en udvidet oplevelse via downloads, streaming og eksklusivt Volbeat-merchandise. Ligeledes vil Ølfabrikken sørge for, at rockfolket under koncerterne kan købe kvalitetsøl til rimelige priser. Steder og datoer for Volbeats hal-tour i Danmark ser således ud:

20 marts - ODENSE IDRÆTSHAL, Odense
 
21 marts – FORUM, København
 
27 marts - GIGANTIUM, Ålborg
 
28 marts - NRGi Arena, Århus

ANNONCE