Nyhed

1 2 3 4 udgiver single-serie

Efter to års stilhed på udgivelsesfronten kommer de danske popmelankolikere med nyt materiale

Det ser ikke ud til, at der kan ventes et nyt album fra 1 2 3 4 i nær fremtid, men til gengæld præsenterer de en parade af fire elektronisk udgivne singler, der skal udkomme over det næste halve år. Den første single, "Mother", kan købes nu, og singlerne bliver alle lavet i samarbejde med produceren Lasse Lyngbo. I en pressemeddelelse fortælles der om de nye udspil:

"På 'Mother' leverer 1 2 3 4 med brede korharmonier, catchy guitarriffs og groovy trommebeats uimodståelig indtagende pop med referencer til bands som Prefab Sprout, New Order og The Stone Roses. Singlerne bliver resultatet af et samarbejde med den unge fremadstormende producer Lasse Lyngbo (Diefenbach, White Pony, Kings Of Dark Disco). Et samarbejde, der uden at gå på kompromis med bandets personlige sangskrivning har videreudviklet 1 2 3 4's udtryk og poppotentiale."

Bandet var før udgivelsen af deres debutalbum kendt som et fremragende, energisk liveband, men de kunne ikke helt indfri kravene for et studiealbum, ihvertfald efter GAFFAs anmelders mening. Der blev tildelt tre stjerner, og spået om potentiale i fremtiden:

"1 2 3 4 sværger til anglofil rock med referencer til The Smiths og arvtagere som House of Love og Kitchens Of Distinction – tilsat et skvæt kantet post-punk. "In Your Faith" rummer adskillige stærke sange og masser af elegant guitarspil, men produktionen står ikke helt mål med de ambitiøse arrangementer. Derfor lyder debuten også mere som et forvarsel om kommende stjernestunder end et triumftog i sig selv. Men lovende er den!"

Der er ikke sat datoer på de tre andre single-udgivelser, så indtil videre må man nøjes med den aktuelle single "Mother".

ANNONCE