Nyhed

Boyzone indspiller hyldest-album til Stephen Gately

Det irske boyband har netop offentliggjort, at de er studiet for at indspille et album til ære for nylig afdøde Stephen Gately

Sidste år udgav Boyzone albummet "Back Again... No Matter What", deres første album siden 1999, og de var allerede i gang med deres næste udspil, da et af medlemmerne, Stephen Gately, døde for under en måned siden. Nu fortæller Ronan Keating, at bandet indspiller albummet som en hyldest til Gately, der vil indeholde to sange, Gately nåede at indspille vokaler til før sin død. Ronan Keating udtaler til Sky News:

"Han var så spændt på det her album, han skrev faktisk en sms til mig, lige før han gik i byen, den nat han døde, og han skrev, at han ikke kunne vente med at komme i gang. Jeg har aldrig set Stephen så fuld af liv, så glad, så sund, bare så meget i live. Det er, hvad der gør hans død så meget sværere for os alle sammen."

De resterende fire medlemmer af Boyzone er slet ikke tvivl om at albummet, og de to sange Stephen nåede at medvirker på, skal offentliggøres. I interviewet med Sky News slår de fast, at det helt bestemt ville være Gatelys ønske. Bandmedlem Shane Lynch fortalte:

"Han elskede at være en entertainer. (...) Det var hvad han var født til at gøre, og det, at Boyzone var genforenede og skulle indspille et nyt album var hele hans verden, det var det virkeligt."

Stephen døde, som vi tidligere har skrevet, en naturlig død, af væske i lungerne. Det skete den 10. oktober, i hans lejlighed på Mallorca, hvor han blev fundet om morgenen af hans partner Andrew Coles. Der blev afholdt en mindeceremoni i forbindelse med hans begravelse i Dublin, Irland, den 17. oktober.

Der er endnu ikke offentliggjort trackliste eller udgivelsesdato for pladen.

ANNONCE