Nyhed

Bryan Ferry arbejder på nyt soloalbum

Der har ikke været meget nyt at hente siden hans Bob Dylan cover-plade, men Ferry annoncerer nu et album i det nye år

Det næste soloudspil fra den tidligere Roxy Music-sanger bliver leveret i samarbejde med blandt andre Red Hot Chili Peppers' bassist, Flea, og Radioheads guitarist Jonny Greenwood. Ferry har ellers haft temmelig travlt i det sidste års tid, for eksempel med et samarbejde med den tyske DJ Hell på dennes nye plade, "Teufelswerk", og har medvirket til sangen "Shameless" fra den britiske dance-duo Groove Armada, men han har alligevel fundet tid i kalenderen til at få en ny soloplade i butikkerne. På Ferrys officielle hjemmeside er der lagt et interview ud, hvor han fortæller om den kommende udgivelse:

"Mit nye studiealbum skulle være klar til udgivelse i foråret næste år. Vi snakker i øjeblikket om at spille nogle live-datoer, men der er endnu ikke kommet noget rigtigt på plads endnu."

Ferry udgav i øvrigt en opsamlingsplade med dvd i mandags, den 23. november, der inkluderer to hidtil uudgivne singler. Dvd'en indeholder alle Bryan Ferrys promo-videoer, plus en håndfuld tv-optrædener, blandt andet på det britiske tv-show Parkinson. Den fulde trackliste kan ses på Ferrys officielle hjemmeside.


Pladen skulle have endnu en stjerne på programmet, ud over Flea og Greenwood. Den skal nemlig produceres af Nile Rodgers, der også har stået bag mikserpulten hos blandt andre David Bowie, Madonna og David Lee Roth.

 

 


 

 

ANNONCE