Nyhed

Delphic gæster København

De hypede engelske electro-rockere annoncerer deres debutalbum og kommer igen til landet til næste år

Den engelske fremadstormende gruppe Delphic kunne tidligere på året opleves på Store Vega som opvarmingsband for Bloc Party til deres roste koncert. Nu er bandet klar til at stå på egne ben og har både debutalbummet og endnu et besøg i Danmark på programmet til næste år.

Delphic spiller dansevenlig indierock tilsat elektroniske synth-elementer, der garanterer den gode melodi. Det har gruppen gjort så godt, at både The Streets og Bloc Party har bedt dem om at spille opvarmningsjobs for dem. Delphic har indtil videre udgivet de to singler "Counterpoint" og "This Momentary", men har også et album ude inden koncerten i Lille Vega.

Debutalbummet kommer til at hedde "Acolyte" og udkommer efter planen den 11. januar. Udgivelsen følges op af en europæisk turné, hvor kvartetten efter at have besøgt flere britiske storbyer tager til Danmark og spiller på Lille Vega den 8. februar.

Man kan høre mere til gruppen på deres Myspace-side og finde billetterne til den danske koncert via GAFFA Live, hvor forsalget starter den 18. november.

Tracklisten til Delphics debutalbum "Acolyte":
   1. "Clarion Call"
   2. "Doubt"
   3. "This Momentary"
   4. "Red Lights"
   5. "Acolyte"
   6. "Halcyon"
   7. "Submission"
   8. "Counterpoint"
   9. "Ephemera"
  10. "Remain"


ANNONCE