Nyhed

Delphic optræder på Roskilde

De engelske electro-rockere har selv meldt deres plads i årets program

Internettet er en herlig kilde til information, og selvom denne afsløring muligvis er kommet noget utidigt, så er det alligevel gode nyheder for folk, der har indløst billet til dette års Roskilde Festival. På Delphics egen Twitter-side kan man nemlig læse, at de officielt er bekræftede til at optræde på festivalen til sommer, en besked der blev lagt op for lidt over tre timer siden.

Det giver god mening at booke Delphic, de udgav nemlig deres debutalbum "Acolyte" i januar måned, et udspil der har høstet pæn ros. Her hos GAFFA blev det til fire stjerner, og anmelder Simon Christensen bemærkede i øvrigt:

"Ambiente passager eksploderer i et rave-agtigt glimt på åbneren Clarions Call, mens numre som This Momentary, Doubt og til dels det monstrøse titeltrack Acolyte på ni minutter når samme dybde og kontrast mellem de høje sequenser-lyde og en tung, noise-agtig udfordrende bund."


Det bliver i øvrigt Delphics tredje besøg på dansk grund i det sidste års tid; de optrådte som opvarmning for Bloc Party i 2009, og gav en koncert på egne ben i Lille Vega i starten af februar i år.

En anden og knap så glædelig nyhed er aflysningen af musikkollektivet Narasirato Pan Pipers. På grund af tekniske og logistiske problemer er hele deres europæiske turné aflyst.

ANNONCE