Nyhed

Hank Robot åbner for Giant Sand på VoxHall

PowerSolo-frontmanden Kim Kix varmer op for publikum, inden Howe Gelb & Co. går på

Hank Robot spiller support for de amerikansk-danske ørkenrockere Giant Sand på VoxHall i Århus i morgen den 12. november. Hank Robot aka Kim Kix (kendt fra PowerSolo, Kim And The Cinders og Heavy Trash) varmer publikum godt op med sit one-man-band: En fodtromme, en fod-tamburin, en mundharmonika, en hjemmebygget guitar og en sm57-mikrofon - altsammen igennem én forstærker, "så det lyder som en drøm", som Kim Kix formulerer det.

Kim Kix har samarbejdet med Howe Gelb fra Giant Sand på blandt andet Kim & The Cinders' selvbetitlede debutalbum fra 2008 og spillet med ham i Gelbs ene hjemby Tucson, Arizona. Derfor er Hank Robot som support for Giant Sand umiddelbart en god kombination.

Hank Robot er i øvrigt for tiden aktuel med en 10"-vinyl-split-ep med LoopGirl alias Maria Timms enkvindesband. Både Hank Robot og Loop Girl kunne i øvrigt i oktober opleves som support for Death To Frank Ziyanak på deres Drink Dance Destroy Tour i oktober. En turné, der i øvrigt levede op til sit navn, idet Death To Frank Ziyanak selv-destruerede og gik hver til sit efter afslutningen af turnéen. 

Giant Sand kan, som nævnt på GAFFA.dk i går, også opleves på Huset i Magstræde i København fredag den 13. november, dog uden Hank Robot.

ANNONCE