Nyhed

Ian Brown kommer til Danmark

Indiesangeren, der har en fortid i det legendariske The Stone Roses, har netop udgivet "My Way" og gæster i den forbindelse Lille Vega

The Stone Roses udgav kun to albums i slutningen af 80'erne og starten af 90'erne, men opnåede på trods af dette en legendarisk status. Siden har forsangeren Ian Brown haft en mangeårig solokarriere og kan nu drage til Danmark med sit sjette soloalbum i bagagen.

Ian Brown fik en eksplosiv karrierestart, da han og resten af The Stone Roses udgav deres selvbetitlede album fra 1989. Den engelske musikpresse kom helt op i det røde felt over gruppens blanding af house og indierock, og musiksiden Nme.com har flere gange udråbt albummet til verdens bedste. Siden blev det kun til et ekstra album, før medlemmerne i gruppen gik hver til sit uden at veksle et ord i flere år.

Forsangeren Ian Brown har dog siden 1998 holdt sig relevant på den britiske musikscene med sin solokarriere, hvor det sidste album "My Way" netop er blevet udsendt. I forbindelse med albummet har sangeren udtalt til NME, at han har været inspireret af Michael Jacksons klassikeralbum "Thriller" fra 1982.


Resultatet af inspirationen i popkongen kan høres på Lille Vega, når Ian Brown gæster Danmark den 25. januar næste år. Billetsalget til koncerten starter den 6. november, og billetter kan findes via GAFFA Live.

 

ANNONCE