Nyhed

Kosmiske dj’s lægger gratisalbum ud

Exampler og Dj Kontant udgiver som gruppen Veteran Cosmic Rocker med en række undergrundsnavne på gæstelisten

Den urbane klub, Kontoret, der holder til i den københavnske Ideal Bar, har haft duoen Vetaeran Cosmic Rocker som fast husorkester i lang tid. Nu udgiver de to kosmiske producere et instrumentalalbum med en lang række gæstevokalister fra tidligere samarbejder.

Gruppen benytter sig breakbeats, samples og ikke mindst et hav af instrumentaler, som giver det funky udtryk, gruppen har været eksponenter for siden starten. Funk fra 1970'erne, fusionsjazz og Spike Jones er blandt de tydelige inspirationskilder for Veteran Cosmic Rockers, der også har gæstet kunstnere som Braille, Capione og Vakili på deres respektive soloudgivelser. Derudover har Exampler og Dj Kontant også stået bag Kridthusets udgivelse "Musik Og Monologer" sidste år.

De forskellige samarbejdspartnere som Khal Allan, Context og Braille fra de tidligere projekter får på "Veteran Cosmic Rocker" lov til at gøre en tjeneste den anden vej. Den elleve numre lange udgivelse rummer dermed både instrumental-numre, numre med sang og numre med rap.


Hele herligheden udgives i morgen den 3. november på Run For Cover, men en gratis download-version kan også hentes via gruppens egen hjemmeside.

Trackliste til "Veteran Cosmic Rocker":

1. Fem Over Halv Fire


2. Who's That?

3. Slap Af Patricia!

4. Skør Verden feat. Flemming Stjerneskud


5. Processen På Ærten feat. Khal Allan

6. Glamour And The Glitz feat. Dialecs, Capione & Spirited Sage

7. Everything Is Working


8. Keeps Passing By feat. Barbara Moleko

9. So Magnificent feat. Context

10. Full Of Doubt


11. Enter-Gritty feat. Braille

ANNONCE