Nyhed

Miike Snow ser frem til koncerten på Loppen

De svenske hitmagere Bloodshy & Avants nye band lover originale versioner af de ørehængende numre, når trioen gæster København fredag

Producerne bag hits for Britney Spears, Madonna og Jennifer Lopez har på seneste stoppet for deres succesfulde sangskrivning og har i stedet koncentreret sig om deres helt eget musik. Det har resulteret i gruppen Miike Snow, som ud over producerduoen også tæller den amerikanske sanger Andrew Wyatt, og nu gæster trioen Loppen i København i denne uge.

GAFFA tog en snak med Kristian Karlsson (alias Bloodshy), der fortalte om, hvad publikum kan forvente til den kommende koncert med den svensk/amerikanske gruppe. Udover de mange instrumenter og det forskellige udstyr, det kræver at spille numrene, kommer opstillingen til at bestå af seks personer på scenen:

- Vi kommer til at gøre, som vi altid gør. Man kommer altid til at høre den sang, som betyder noget for en, som for eksempel "Animal", vil man altid kunne genkende den. Men vi vil også levere noget originalt for det show, ligesom vi gør hver gang for at blive ved med at holde det spændende.

Miike Snow sætter en ære i at omsætte den elektroniske popmusik til livesituationen uden brug af musik, der er indspillet på forhånd. Kristian Karlsson fortæller om udformningen af koncerten og det element af tilfældighed, som den indeholder:

- Vi har ikke nogen computere med på scenen, men spiller alle vores numre live, så derfor kan vi godt spille et ti minutters lang version af et nummer, som vi heller ikke selv ved, hvordan skal ende. Det er spændende for os at vide, at alt kan gå galt med alt det her udstyr, men det er dejligt at se, at publikum kan lide musikken, også når vi laver lange instrumentale stykker, så det føles som et rave. Det er sjovt, og vi elsker det, og vi bliver bedre og bedre for hver gang.

Gruppen er i gang med en længere turné i Europa og USA, hvor koncerten på Loppen er den eneste koncert i Danmark. Til spørgsmålet om, hvorvidt de kender til Danmark som koncertsted, svarer den svenske hitproducer uden at blinke: 

- Vi er svenskere, og det er jo velkendt, at vi elsker Danmark. I er som et sejere og mere åbensindet Sverige. Vi ser frem til det. Jeg har været på Loppen flere gange og har faktisk spillet der før, og jeg kan rigtig godt lide stedet.

Den velklingende popmusik fra Miike Snows erfarne musikere og den soulede sanger Andrew Wyatt i front kan nu snart høres på dansk grund, når gruppen spiller den 20. november på Loppen i København.

Billetter til arrangementet kan findes via GAFFA Live.

ANNONCE