Nyhed

Smukfest skyder billetsalget i gang

Festivalen vil i 2013 finde sted den 7.-11. august

Danmarks Smukkeste Festival ligger i Skanderborg, og warm up i 2013 foregår fra den 4.-6. august, mens musikken spiller den 7.-11. august. Man kan nu købe partout-billet til samme pris som i 2012, hvor prisen lå på 1950 kr. 

Programmet i 2012 bød blandt andre på danske navne som Malk De Koijn, Rasmus Seebach, Medina, Lukas Graham og De Eneste To. Der var også et fint lineup af udenlandske kunstnere, der blandt andre talte Blur (foto), Toto, Veronica Maggio, David Guetta, Miike Snow og Kent. 

GAFFA talte med Danmarks Smukkeste Festivals talsmand, Poul Martin Bonde, kort efter at festivalen var slut i 2012 for at høre, hvordan han selv syntes, festivalen var gået.


– Vi er enige om, at det har været en af de mest vellykkede festivaler i festivalens historie. Programmet har været godt, vejret har været fint, og alle de logistiske udfordringer, der har været omkring camping, hoteller, shuttlebusser og så videre er blevet fikset tilfredsstillende. Vi fik jo udsolgt af partoutbilletter og af endagsbilletter til alle dage undtagen søndag, og det byder, at vi har solgt 25.000 partoutbilletter og sammenlagt cirka 13-15.000 endagsbilletter – og så har der været cirka 12.000 frivillige og pressefolk.

Danmarks Smukkeste Festival har endnu ikke offentliggjort nogle navne til 2013, men har lagt en video ud med stemningsbilleder og musik fra dette års festival.

ANNONCE