Nyhed

Ny metal-supergruppe ser dagens lys

Medlemmer fra Fall Out Boy, Every Time I Die og Anthrax er gået sammen i det nye band The Damned Things

Fem erfarne medlemmer fra tre ganske succesfulde bands slår pjalterne sammen i et nyt metalprojekt, som bliver kaldt The Damned Things. Der tale om så forskellige musikere som Joe Trohman og Andy Hurley fra Fall Out Boy (billedet), Every Time I Dies Keith Buckley og ikke mindst metalbandet Anthrax's Scott Ian og Rob Caggiano.

Den nye konstellation har allerede skrevet 15 sange sammen og har planer om at gå i studiet inden jul, og Scott Ian fra Anthrax fortæller desuden i et interview med magasinet Rock Sound om den nye metal-supergruppe:

"Vi begyndte bare at arbejde sammen om nogle sange, og jeg kunne virkelig lide resultatet. Det føltes bare rigtigt godt, og derfra besluttede vi os for at se, hvad vi kunne gøre med det her på trods af, at vi har travlt med vores daglige jobs. Selvom det tager os fem år at lave et album, så hvorfor ikke gøre det?"


Scott Ian påpeger, at lyden ikke bliver mindre hård af at have de to medlemmer fra emo-bandet Fall Out Boy med, men at det til gengæld betyder en lyd, der bliver karakteriseret som "Kyuss møder Thin Lizzy" ikke mindst på grund af guitaristen Joe Trohman:

"Når folk tænker på Fall Out Boy, tænker de ofte kun på Pete Wentz og Patrick Stump. De to andre er til gengæld nogle hardcore fyre. Joe (Trohman, red.) skriver nogle fantastiske riffs. Vi har lavet en sang, som hedder 'A Great Reckoning', og jeg sværger ved Gud, den her sang kunne være på enhver Thin Lizzy-plade. Han overvældede mig totalt med denne sang, og jeg kan næsten ikke vente til, at folk hører det."

The Damned Things har endnu ingen deciderede planer om at udgive et album, men det tyder dog på, at publikum ikke helt kommer til at vente hele fem år på, at det skal ske.


ANNONCE