Nyhed

The Good The Bad får engelsk pladekontrakt

Den københavnske surftrio er kommet i stalden på Stray Cat Records

Den københavnske surfrock-trio The Good The Bad alias Adam Olsson (lead-guitar, Baby Woodrose, The Setting Son med flere), Johan Lei Gellett (trommer, Baby Woodrose med flere) og Manoj Ramdas (baryton-guitar, Spktr, eks-The Raveonettes) har netop skrevet kontrakt med det engelske pladeselskab Stray Cat Records.

Efter at The Good The Bad (herefter TGTB) fik en engelsk management-aftale i hus i starten af 2009, har den danske trio turneret mere i England end i Danmark, blandt andet på festivaler og til afterparties på The Killers' engelske turné.

Stray Cat Records udgiver TGTB's første album "From 001 To 017" på iTunes. I sin tid udgav gruppen albummet på eget selskab tilbage i 2007. I anledning af den ny udgivelse holder TGTB release-party fredag den 13. november på London-klubben The Brickhouse. Dagen før spiller TGTB en instore-koncert i Mod-butikken MERC på Carnaby Street i Soho og spiller live i tv-showet EyeSeesound.tv.

The Good The Bad arbejder i disse dage på at færdiggøre deres andet album med den oplagte titel "From 018 To 033", som ventes på gaden i februar 2010.

Du kan se en smagsprøve på det nye album her

ANNONCE