Nyhed

The Who får muligvis eget computerspil

Roger Daltrey fortæller, at næste udgave af Rock Band vil handle om The Who

Der har været meget omtalte af spillet The Beatles: Rock Band, og det har fået eksempelvis U2 til at melde ud, at de også er interesserede i at få deres eget spil. Men de er ikke de eneste, og i et interview siger Roger Daltrey at medlemmerne af The Who lige nu arbejder sammen med spilproducenterne om at lave et spil med dem i hovedrollen.

Det er websiden Mass Live, der har talt med sangeren Roger Daltrey, som lige nu er på en amerikansk soloturné. I den forbindelse snakkede Daltrey om at holde gang i stemmen på en turné med titlen "Use It Or Lose It", mens han venter på at makkeren Pete Townshend skriver nyt The Who-materiale, og så afslørede han, at der kunne være et The Who-spil på vej.

"De laver en Who-version til næste år. Der er et spil planlagt. Idéen er fantastisk. Alt, der kan få ikke-musikinteresserede interesseret i musik er vidunderligt. Min holdning er, at musik er den sidste store ægte frihed. De kan brænde vores bøger, de kan brænde vores malerier, men de kan ikke stoppe os fra at synge og lave musik".

Spillet er dog ikke officielt bekræftet, og ifølge NME udtaler spilproducenterne Harmonix, at selvom de arbejder tæt sammen med bandet, kan de endnu ikke offentliggøre noget officielt. Men dermed at The Who: Rock Band altså langt fra skudt ned, og det skal blive interessant at se, om spillet bliver det næste i rækken, eller et andet band når at komme dem i forkøbet.

ANNONCE