Nyhed

Annika Aakjær annoncerer nyt album

Den poetiske sangskriver fortæller via Facebook, at indspilningen er færdige og angiver udgivelsesdatoen

Den folkede singer-songwriter Annika Aakjær har før slået benene væk und sit publikum med sine skæve tekster, der fyldte med hverdagspoesi, hvilket også har været med til at skaffe hende ind som én af de første seks studerende på den nye hitmager-uddannelse på konservatoriet i København. Nu annoncerer Annika Aakjær på Facebook, at opfølgeren til "Lille Filantrop" er blevet indspillet.

Annika Aakjær skriver i sin status, "så er det sidste seje træk i studiet overstået, og missionæren er nu klar til at blive sendt ud i verden den 8. februar 2010". Produceren og bassisten i projektet, Henrik Marstal skriver samtidig, at gruppen har "knoklet" i omkring 17 timer i Medley Studios for at få det allersidste nummer på plads.

Tidligere på året kunne man læse i Annika Aakjærs egen lille studie-dagbog på Myspace om flere numre, der højst sandsynlig kommer med på det kommende album. Titlerne "De Fik Dig Aldrig", "Den Maskerede Hævner" og "Marie Magdalene" bliver her nævnt, og desuden nævner sangerinden nummeret "Missionær", som skulle være "en sang, jeg også skrev på Bornholm, som handler om at se en helt speciel slags film med sin kæreste lørdag aften".


Annika Aakjær udsendte sidste år sit debutalbum "Lille Filantrop", der blev rost fra nær og fjern, og GAFFAs anmelder holdt heller ikke tilbage med de rosende ord og fem stjerner:

"Annika er også god for en sang om den forbitrede engelsklærer på gymnasiet, den kasserede Barbiedukke i Barbiehuset, almindelig livstræthed og toiletpoesi. "Jeg er stadig smukkere, end du nogensinde bli'r'", synger hun lakonisk, og mon ikke. Stemmen er høj og klar uden at være for piget, sangene fulde af overraskende rim, temposkift og en enkelt rap ved Per Vers. Man kan kalde det folk-rock eller en genre helt for sig selv. Annika Aakjær er i hvert fald klart kommet for at blive."

Hvad den endelig titel på opfølgeren til "Lille Filantrop", vides ikke endnu, men sangtitlerne tyder på, at publikum kan se frem til endnu flere poetiske finurligheder fra sangskriveren til februar næste år.


ANNONCE