Nyhed

Bodebrixen forærer nyt album væk

Popgruppen udsender albummet "Whatsinsideswhatsoutside" og lægger den til fri download samme dag

Aske Bode og Andreas Brixen er, som navnene antyder, den store drivkraft i Bodebrixen, som sidste år udgav det selvbetitlede debutalbum, der dog ikke slog hul igennem til radioerne. Efter en fin andenplads i Starfighter-konkurrencen til Skanderborg Festival, genudgiver Bodebrixen nu debutalbummet efter en række modifikationer og vælger samtidig at lægge den ud til fri download.

Genudgivelsen med navnet "Whatsinsideswhatsoutside" har fået optimeret lyden, er blevet mixet på ny, og Bodebrixen har også tilføjet to nye numre på albummet. Men problemerne med ikke at blive spillet på landets radiostationer har været så store, at popgruppen har valgt at give det finpudsede album ud gratis.

Bodebrixen håber på denne måde at nå ud til det potentielle publikum alligevel og få lytterne til at komme til koncerterne. Det skulle der være god mulighed for, da det nye album "Whatsinsideswhatsoutside" er blevet godt modtaget af blandt andet GAFFAs anmelder, der netop har givet pladen fire stjerner:


"De gamle numre er nemlig blevet skarpere i de nye versioner, og de to nye sange, "Suit Your Needs" og "Traditional Jazz", er begge potentielle hits, vanen tro i højt tempo og med fængende blæserarrangementer. Lidt strygere har også sneget sig ind på det nye album, hvilket yderligere sætter stemningen i vejret."

Ud over at give tidlige julegaver til deres fans har Bodebrixen også bidraget til den kommende film "Julefrokosten", der er instrueret af Rasmus Heide, som tidligere har lavet biografhittet "Blå Mænd". Men i første omgang kan man høre hele gruppens album "Whatsinsideswhatsoutside" ved at downloade det fra Bodebrixens hjemmeside.

ANNONCE