Nyhed

Bodebrixen åbner pladeselskab og signer nyt band

Den danske gruppe er klar med selskabet Antiphonics og gruppen Waitress

Det er et stykke tid siden, vi har hørt fra den alternative popgruppen Bodebrixen alias pianist med mere Aske Bode og sanger Andreas Brixen, men nu er de tilbage med dels deres eget, nystartede pladeselskab, Antiphonics, dels et nyt band, Waitress, som de selv udgør to tredjedele af.

Antiphonics vil fokusere på den skæve, alternative, nye pop. Antiphonics er vokset ud af Aske Bode og Andreas Brixens fælles  ambition om at skabe opbakning og plads til ny dansk musik, som ikke er selvskrevet til landsdækkende radio.

Selskabstanken er kommet som en naturlig udvikling for de to. De har flere års erfaring som udgivende artister på etablerede selskaber, og Aske Bode har desuden været producer i en del år (blandt andet for Hymns from Nineveh og The Eclectic Moniker). I producerstolen har fået fået et stort ønske om at hjælpe nye upcoming bands videre.

"Vi oplever, at der er en kæmpe talentmasse, der ikke rammer direkte ned i, hvad P3 spiller. Vi føler, at der er brug for et pladeselskab, der kan tage nogle af disse artister og hjælpe dem videre. Både for vores egen, artisternes og musik-Danmarks skyld", fortæller Aske Bode.

Aske Bode og Andreas Brixen har med bandet Bodebrixen været i stald hos to forskellige selskaber – Good Tape og Playground – så de kender branchen fra den side, deres nye musikpartnere kommer til at sidde på. "Vi vil gerne skabe et selskab, der kan få musik ud til publikum, uafhængigt af de store aktørers opbakning," siger Andreas Brixen. "Et musikselskab, der støtter vækstlagene i det danske musikliv og er en ansvarlig partner for sine artister".

Antiphonics kommer til at arbejde med at etablere og skabe opmærksomhed om artisterne både nationalt og internationalt. Gennemslagskraften skal blandt andet komme gennem et kollektivt sammenhold.

"Vi vil selvfølgelig fokusere på artisterne enkeltvis, men vi vil også bruge Antiphonics som et hjem for musikalsk sammenhold og fællesskab", fortæller Bode og Brixen.

Antiphonics har allerede skrevet kontrakt det nyetablerede Waitress, det debuterende band Quick Quick Obey og selvfølgelig Bodebrixen.

Waitress består af Aske Bode og Andreas Brixen samt John de Lira, kendt fra Lars & The Hands of Light og Kala-OK. Se deres helt nye og ganske humoristiske musikvideo "Young in Mind" nedenfor – og se endelig hele videoen, der sker noget spøjst hen mod slutningen:


ANNONCE