Nyhed

Bon Jovi bekræfter O2-koncerter

Gruppen sætter til juni gang i en koncertrække i London, der kunne strække sig mange uger

Der har i en periode floreret rygter om, at Bon Jovi efter udgivelsen af albummet "Circle" til november ville forsøge at gøre Prince kunststykket efter ved at spille mere end tyve koncerter i den engelske hovedstad. Nu er det så i første omgang blevet bekræftet, at bandet hænger overtøjet i O2 Arena 7. juni for at give koncerter, men antallet er endnu ikke offentliggjort.

Det var Bon Jovi, der i 2007 åbnede arenaen, hvor Michael Jackson skulle have givet 50 koncerter, og nu vender de så tilbage til det engelske spillested. Det er promoteren Rob Hallett fra AEG Live, der ifølge BBC har bekræftet de kommende koncerter uden dog at afsløre, præcis hvor mange koncerter bandet skal spille:

"Bon Jovi er verdens bedste liveband. Det her kunne køre for evigt. Da Jon Bon Jovi åbnede O2 med ordene, "God aften London, velkommen til jeres nye hjem", vidste han ikke, at vi allerede dengang planlagde at gøre det til hans nye hjem".

Koncerterne bliver en del af en kommende verdensturné med titlen Circle Tour, der starter i Seattle 19. februar 2010 og rammer O2 Arena i London 7. juni, hvor der i første omgang er planlagt fem koncerter. Det er indtil videre gruppens eneste europæiske koncerter.

Billetter til koncerterne i juni 2010 kan købes fra 30. oktober.

ANNONCE