Nyhed

Camera Obscura klar til aftenens Århus-koncert

Den skotske indie-pop-gruppe har knap 50 koncerter linet up - den næste er i aften på VoxHall

Den skotske indie-pop-gruppe Camera Obscura har fået flotte anmeldelser for deres fjerde album "My Maudlin Career", der udkom i april. Det er gruppens første album, der er udgivet officielt i Danmark, og for nylig tog gruppen hul på en længere Europaturné, der forleden bragte dem til København, og i aften, den 6. oktober, spiller de i Århus på VoxHall. Inden koncerten mødte GAFFA Camera Obscuras sangerinde og sangskriver Tracyanne Campbell backstage til et interview om gruppens turné, plader, og hvad de ellers har gang i.

På jeres Europaturné skal I spille 50 koncerter på to en halv måned med kun ganske få fridage. Det var da godt nok voldsomt...

- Ja, det er vores længste Europaturné til dato. Det er første gang, vi spiller i lande som Polen, Schweiz og Østrig, og det er første gang, vi spiller mere end et sted i et land som eksempelvis Danmark. Det er altså første gang, vi spiller i Århus. Men der er bud efter os, så vi spiller med glæde.

Hvordan har turnéen været indtil nu?

- Den har været rigtig god, og Stockholm og København har været de bedste byer. I København var publikum virkelig vilde. Det var fantastisk.

Læs hele interviewet

 

ANNONCE