Nyhed

Fremtiden er uvis for Aerosmith

Guitaristen Joe Perry satser lige nu på solokarrieren og har ikke talt med Steven Tyler i to måneder

Aerosmith afbrød deres amerikanske turné for omkring to måneder siden, da frontmanden Steven Tyler faldt ned fra scenen og brækkede skulderen. På dette tidspunkt havde både guitarist Brad Whitford og bassisten Tom Hamilton meldt afbud til flere koncerter på grund af operationer, og efter Tylers uheld måtte man udskyde turnéen på ubestemt tid. Nu udtaler guitaristen Joe Perry, at han ikke ved, hvordan bandets fremtid ser ud, og at han derfor i stedet fokuserer på sin solokarriere.

I et interview med Reuters fortæller Perry, at han er en evig optimist, men at han ikke har talt med Steven Tyler i to måneder, og at de to ikke har skrevet en sang sammen i ti år. Sidst det skete var til albummet "Just Push Play" fra 2001, der ganske som de to foregående plader er fyldt med bidrag fra folk som Desmond Child, Marti Frederiksen, Glen Ballard og Mark Hudson.

"Jeg er nede i mit studie hver dag for at skrive musik, og af en eller anden grund vil han skrive med andre folk som Mark Hudson eller andre. Jeg ved ikke hvorfor".


Resultatet af al den sangskrivning kan høres på Joe Perrys album "Have Guitar Will Travel", og til Reuters siger guitaristen at sangene var tiltænkt Aerosmith, men at de nu i stedet er gået til soloalbummet. Han har endda spillet sangene for bandets øvrige tre medlemmer, der var positivt indstillet overfor materialet.

Albummet udkom i USA tidligere på ugen, og Perry har planlagt en stribe koncerter til november samt en tre måneder lang verdensturné, der begynder i begyndelsen af 2010. Dermed ser det altså ud som om Aerosmith er lagt lidt på is de næste måneder, selvom Perry insisterer på, at han ikke har opgivet gruppen.

"Jeg kan helt sikker sige, at jeg ikke siger 'Nej' til et Aerosmith-album eller lignende, eller en turné eller andet. Jeg tror, vi har brug for mere tid til at få alle raske og så videre og se, om Steven har lyst til at blive en del af bandet igen".


Det forventes dog, at alle fem medlemmer af Aerosmith vil stå klar på Hawaii 18. og 20. oktober, hvor de skal spille to koncerter som de er blevet pålagt at skulle spille som erstatning for koncerter, de aflyste i 2007.

ANNONCE