Nyhed

Kå fastsætter udgivelsesdato

Det eksperimenterende danske band ønsker at være mere lettilgængelige på album nummer to

I foråret skrev GAFFA om gruppen Kå, der efter en "god, gedigen, nærmest klassisk skriveblokade" var tilbage med en single og en titel på opfølgeren til albummet fra 2005 "Sammenbidt Blidt". Debutalbummet bød på eftertænksom og eksperimenterende musik, men i november kommer andet album "Himlens kant når helt herud", som ifølge bandet er mere lettilgængeligt end det gamle album.

Første single "Skrivestop", der allerede udkom i foråret, løftede sløret for, hvad publikum kunne vente af det kommende album. Gruppen med sangskriver og sangeren Katrine Villadsen har fået hjælp af produceren Jakob Hvitnov, der ifølge pressemeddelelsen har skabt et udtryk på albummet, der minder om, at "PJ Harvey og Emmerson, Lake and Palmer sammen har været til koncert med Bloc Party og nu fortolker danske viser."

Den anden single med navnet "Europaelevator" udkommer digitalt den 19. oktober. Singlen følges op af en alternativ musikvideo til nummeret, hvor gruppen (naturligvis) spiller i en elevator i en unplugged og live version.

Kå udgiver "Himlens kant når helt herud" den 2. november og gruppen inviterer desuden på et gratis releaseparty i Lades Kælder i København den 28. oktober, der kan findes på GAFFA Live.

Trackliste til "Himlens kant når helt herud":

1. Lad os starte en krig
2. Skrivestop
3. Farvel hr.
4. Troldekåbe
5. Schh
6. Hæl og tå
7. Europa elevator
8. Løbesangen
9. Op
10. Røg i huset

ANNONCE