Nyhed

Mark Knopfler kommer til Danmark

Guitarlegenden fra Dire Straits besøger Rock Under Broen i Middelfart med det nye album "Get Lucky" i tasken

Det er længe siden, at Mark Knopfler var frontmand i den store rockgruppe Dire Straits, og lagde guitar og stemme til store hits som "Sultans Of Swing" og "Money For Nothing". Siden har guitaristen haft en stor solokarriere i over et årti og lægger nu vejen forbi endagsfestivalen Rock Under Broen i Middelfart til næste sommer.

Mark Knopfler har netop udgivet albummet "Get Lucky", som i sidste uge debuterede på en andenplads på den danske top 40-albumhitliste. Dermed er der helt nyt materiale fra guitarguruen, når han besøger Middelfarts endagsfestival.

Under Broen forsætter de store ambitioner fra sidste år, hvor det walisiske Manic Street Preachers gav en vellykket koncert. Nu skal Mark Knopfler følge trop med sit band, men den gamle Dire Straits-frontmand har dog et stort bagkatalog, som han ikke har været bange for at benytte sig af. Det viste Mark Knopfler sidste år, hvor han blev anmeldt af GAFFA i Forum i København og fik fire stjerner for sin optræden, der også rummede nogle af hans solohits:


"Inden den ordinære del af koncerten sluttede, nåede vi også at få "Telegraph Road", mens det faktisk var den ganske fremragende "Speedway At Nazareth" fra solo-arkivet, der virkelig fik det superkompetente, men måske også lidt umotiverede band op i omdrejninger. Det var tiltrængt, alt imens den gode Mark Knopfler gav den alt, hvad den kunne trække med sit eminente fingerpicking-guitarspil."

Guitarlegenden ligger nummer 27 på Rolling Stone Magazines liste over "The 100 Greatest Guitarists of All Time" og får mulighed for at vise sine evner, når han kommer forbi festivalen Rock Under Broen den 11. juni, hvor han har det spritnye album "Get Lucky" med i baghånden.

Billetsalget starter fredag den 9. oktober kl. 10 og billetter kan findes via GAFFA Live.


ANNONCE