Nyhed

Martha Wainwright synger Edith Piaf

Titlen på det kommende album med Martha Wainwrights versioner af Edith Piaf-sange er "Sans Fusils, Ni Souliers, A Paris"

Den canadiske sangskriver Martha Wainwright har valgt at følge sit album fra 2008 "I Know You're Married But I've Got Feelings Too" op med et album med coverversioner. Fælles for sangene er at de alle er på fransk og gjort berømte af sangerinden Edith Piaf, og denne samling af sange udsendes 9. november med titlen "Sans Fusils, Ni Souliers, A Paris".

Sangene er indspillet live til tre koncerter, Martha Wainwright spillede i juni måned i Dixon Place Theatre i New York sammen med Brad Albetta, Thomas Bartlett og Doug Wieselman. Koncertrækken og albummet er produceret af Hal Willner, der stod bag koncerten "Came So Far For Beauty", der blev konverteret til filmen "Leonard Cohen: I'm Your Man", og som lige nu arbejder på en stor hyldestkoncert til Neil Young, der skal afvikles under Vinter OL 2010.

Om det kommende album siger Martha Wainwright:

"Der er bestemte ting ved hende, som altid har været en inspirationskilde. Den følelsesbetonede sensibilitet i hendes stemme. Hun er en fantastisk emotionel sangerinde, og jeg har altid været en utrolig emotionel og martret sangerinde".

Det kommende album indeholder blandt andet sangene "Adieu Mon Coeur", "Vieux Piano", "Une Enfant" samt "Le Foule", og hele albummet udsendes 9. november.

ANNONCE