Nyhed

Peter Belli giver galla-koncert

I anledning af hans 50 års jubilæum som musiker holder Peter Belli en koncert med gæstende stjerner i Pumpehuset

Vi har tidligere skrevet om, at Peter Belli har 50 års jubilæum på den danske musikscene, og at han i den forbindelse har udgivet en live cd og dvd, og har påbegyndt en turné rundt i landet i sidste uge. Nu annonceres det så, at der også er en ganske særlig gallakoncert i vente, hvor blandt andre Clemens og Lorenzo Woodrose lægger stemmerne til hans.

Turnéen køres under navnet "Rejsende i Rock 'n' Roll", hvilket også er navnet på cd/dvd'en, og det er ganske passende, for den danske rock-legende har turneret Danmark tyndt, siden han startede karrieren i 1959. Han har på denne turné selskab af sine medsammensvorne, De Nye Rivaler, men gallakoncerten byder altså på et par andre nye rivaler. Som nævnt Clemens og Lorenzo Woodrose, samt Anja Roar og hans søn Michel Belli. Koncerten bliver i øvrigt optaget, og bliver til en tv-udsendelse.

Lorenzo Woodrose er frontmanden i Baby Woodrose, og har tidligere arbejdet sammen med Belli på hitsinglen "Nok Af Dig", der blev Ugens Uungåelige på P3 i 2004. De har også optrådt sammen på blandt andet Roskilde Festival. Baby Woodrose udgav albummet af samme navn i september, og er selv på vej på turné, der starter i november, hvor de udover Danmark også rammer Norge, Spanien og Grækenland.

Belli mødte Clemens, da de begge deltog i TV2's "All Stars" med hver deres kor, og Clemens skal peppe et par af Bellis klassiske numre op med sin egen hiphop. Han skulle i øvrigt være klar med et nyt solo-album i løbet af næste år.

Anja Roar var en del af Bellis All Stars-kor, men han kendte hende allerede fra sønnen Michels gymnasietid, hvor hun gjorde et stort indtryk på ham. Hun er med på hans nye live-album, hvor hun synger duet med ham på det nye nummer "Se Dig Ikke Tilbage".

Michel Belli, Peters søn, er sanger og komponist, og har i øvrigt leveret sange til Peter Bellis to seneste akustiske albums, "Når Timerne Bliver Små" og "Sange Fra Blomstersengen." Michel udgiver sit eget andet solo-album i 2010.

Gallakoncerten finder sted på Pumpehuset i København den 10. november klokken 21. Billetter til den, og turnéens andre koncerter, kan findes via GAFFA Live.

 

ANNONCE