Nyhed

Tigerspring præsenterer tre bands i København

Det alternative selskab viser tre stærke kort med Taxi Taxi, Chimes & Bells og Messy Shelters på Lille Vega

Tigerspring har med succeshistorien om Choir Of Young Believers på det seneste haft god vind i sejlene og viser nu den anden bølge af nye navne, som er fælles om at turde at eksperimentere med deres lyd og afsøge nyt land. Lille Vega sætter rammerne for en aften med masser af indiemusik i form af de tre grupper Chimes & Bells, Messy Shelters og de albumaktuelle Taxi Taxi! (billedet) fra Sverige.

De unge tvillinger Johanna og Miriam Eriksson udgør duoen Taxi Taxi!, der med deres selvbetitlede ep og ros til deres koncerter har gjort opmærksom på sig selv i Danmark. I september udkom debutalbummet "Still Standing At Your Back Door" fra den enæggede duo, som blev belønnet med fire stjerner af GAFFAs anmelder, der blandt andet skrev:

"Det er svært ikke at lade sig charmere af de to meget talentfulde flickor, også selvom deres vokalharmonier til tider er lidt småskingre, og deres sangskrivning er tilmed yderst habil. Som lytter kan du roligt sætte dig ind i teenage-taxaen og forvente en spændende køretur."

Derudover får publikum mulighed for at opleve de to enmandsorkestre Chimes & Bells og Messy Shelters. Både Cæcilie Triers skramlende projekt Chimes & Bells og sangeren og produceren Mikkel Boldings folkede Bon Iver-lyd i Messy Shelters har også begge en ep-udgivelse bag sig, der har fået ros i GAFFA.

"Tigerspring Label Night" byder med andre ord på en stærk opstilling, og publikum kan se frem til en aften med masser af folk og indie på Lille Vega den 30. oktober.

Billetter kan findes via GAFFA Live.

ANNONCE