Nyhed

Ufo Yepha gæster danske spillesteder

Den hurtigtrappende duo tager rundt i landet og starter med et brag til Aarhus Took It i denne weekend

Med deres tredje album "Kig Mig I Øjnene" tog UFO Yepha endnu et skridt mod de mere tænksomme emner i duoens hurtigtgående rapvers, uden at den populære gruppes succesrate faldt. UFO Yepha tager nu rundt på en række spillesteder og lægger ud med at besøge Aarhus Took It i denne weekend.

Halvdelen af gruppen, Yepha, fortalte GAFFA om den kommende koncert på hjemmebanen, hvor hiphop-publikummet forhåbentlig ikke venter med armene over kors:

- Lige efter vores anden plade mærkede vi et lille vindpust modvind fra et par hiphoppere, der ikke følte sig velkomne til at rocke med på hængekøjen. Der var også et par homies, der ikke ville høre os buste vores flows i nummeret "Hver Dag". Men som tiden er gået og tredje plade er ude, mærker vi ikke rigtig noget had fra nogen steder. Der vil altid være folk, som ikke er nede. Men heldigvis kan vi ikke mærke nogle dårlige vibes, så vi glæder os.  

De to succesfulde rappere tropper op med trommeslager og dj'en Steen Rock, som sørger for at sætte gang i festen på lørdag på Train og på de efterfølgende datoer. Hvad duoen har gang i efter deres koncerter og efter UFO deltagelse i årets MC's Fight Night som dommer, vil Yepha helst ikke ud med.   

Læs hele interviewet med Yepha om især Aarhus Took It-koncerten her.

Billetter til UFO Yepha kan findes via GAFFA Live og gruppen spiller følgende datoer:

10.10: Århus Took It, Train, Århus

23.10: Tobakken, Esbjerg.

30.10: Kulturhuset Pavillonen, Grenå

31.10: Tobaksgården Assens

13.11: Tante Olga Randers

14.11: Formaten Herning

ANNONCE