Nyhed

Yepha udgiver solodebut

Den populære rapper er klar med en ny single – uden UFO

Den danske rapper Yepha, der normalt er en del af hiphop-duoen UFO Yepha, er klar med sin første single som soloartist. Singlen har fået titlen "Ik Gør Det", er lavet i samarbejde med Hampenberg og er på gaden i dag.

UFO Yepha holder nu en tidsbegrænset pause med duoen, og det giver plads til Yephas soloprojekt, som har en personlig vinkel:

"UFO Yepha var meget beskrivelser af andre mennesker. Af situationer. Der var ikke så mange jeg-fortællinger, men dem sætter jeg forrest nu og åbner op for, hvem jeg egentlig er. For jeg tør noget mere. Jeg er ikke så forsigtig," fortæller Yepha om soloprojektet og fortsætter: "Piger synes, det er spændende, at du er kendt. Når de så finder ud af, at du bor i Nordvest og tramper rundt på en rådden cykel, så er det ikke så spændende længere."


Den nye single vil senere på året blive fulgt op af en ep.

Den populære hiphop-duo UFO Yepha har mere end 40.000 solgte album bag sig, og desuden tre guldsingler, en platinsingle og over fem millioner visninger på YouTube. Debuten med UFO Yepha, "U vs Y" udkom i 2003, og siden er det blevet til "Ingen Som Os" i 2006 og "Kig Mig I Øjnene" i 2008, hvor GAFFAs anmelder Christian Grubert gav albummet fire stjerner og skrev: "Fra starten står det klart, at de ting, UFO Yepha har været igennem både individuelt og sammen, ikke har efterladt dem anden mulighed end at dele det med os. De er blevet ældre, de er blevet klogere, og det klæder dem. Selv når der sniger sig lidt drengerøv ind, så er det stadig på en classy måde."

Yephas partner UFO udgav sidste år den singer-songwriter-inspirerede solodebut "Humaidan".


ANNONCE