Nyhed

Vinnie Who er på vej ud i verden

Det danske disko/funk-band spiller i Island og Luxembourg og har debutsingle på vej

Det danske disko/funk-band Vinnie Who har fået god vind i sejlene på det sidste med velanmeldte koncerter på blandt andet Roskilde Festival og Start! Festival, og nu er de også på vej ud i den store verden. Vinnie Who spiller i dette efterår til festivalerne Island Airwaves i Reykjavik samt Sonic Visions i Luxemborg. Begge festivaler har deltagelse af bands fra hele verden og nyheder stor interesse fra europæiske branchefolk. I dette efterår vil Vinnie Who også udgive deres første single - på den danske afdeling af det multinationale pladeselskab EMI - og kan ligeldes opleves til koncerten New Water Night i Pumpehuset d. 4. december.

Da Vinnie Who i juni spillede til Start! Festival i København, uddelte GAFFAs anmelder Nynne Hein Møller fem begejstrede stjerner og skrev blandt andet:

"Allerede ved et kig på scenekonstellationen vidnede det om, at noget ganske specielt var i gære. Keyboards flankeret af et udstoppet egern, koklokker, storskærm på hele den højre væg, ekstremt funky korpiger og et velklædt band i tætsiddende skjorter.

Musikken levede da bestemt også op til det fine, visuelle udtryk. Det var dømt dansevenlig og rendyrket disko, med inspirationskilder lige fra Prince til Pet Shop Boys, Scissor Sisters og især funky newyorkerbands som The Rapture. Selvom Vinnie Whos musik og udtryk kan virke en anelse corny som 70'ernes disko-scene, forstår det 7 m/k store band at blande dette med en langt mere cool og sofistikeret lyd som den, der opstod i de tidlige 80'eres England under new romantics-bølgen."

 

ANNONCE