Nyhed

Gratiskoncerter med K-phax og FOOL under Aarhus Festuge

GAFFA.dk - alt om musik

Under Aarhus Festuge vil Klostertorvet igen i år blive forvandlet til den dansable festplads, Cluster Square, hvor du kan opleve gratis koncerter med blandt andet K-phax og FOOL.

I Aarhus Festuge vil Klostertorvet i Aarhus være garant for god stemning og lækker musik. Cluster Square er navnet på pladsen, hvor der vil være gratiskoncerter med en lang række etablerede og upcoming kunstnere.

Lørdag den 1. september indtager den 19-årige mumble-rapper K-phax scenen med sin karakteristiske trapmusik. Den danske rapper har haft en travl sommer med en fyldt koncert på Spot Festival, opvarmmning til Princess Nokia, samt optrædener på Distortion og Grim Festival – sidstnævnte fik "tre meget flotte stjerner" af GAFFAs anmelder i august.

LÆS OGSÅ: Internationalt potentiale - med plads til forbedringer.

Fredag d. 7. september spiller duoen FOOL på Cluster Square. De to popsmede har ligeledes har spillet på nogle af sommerens største scener, og har blandt andet strøet deres soulede hits "Strapped", "Outkast" og "Worry" ud til dansende publikummer på Spot Festival, Smukfest og Roskilde Festival.    

Foruden de ovenstående stjerneskud prydes scenen ved Cluster Squares af en lang række upcoming bands i løbet af Aarhus Festuge (31. august til 8. september). Som Cluster Square skriver i en pressemeddelelse, er "hele idéen bag Cluster Square at give plads til kulturelle clusters som sammen skal skabe et mere mangfoldigt Aarhus".

LÆS OGSÅ: Fribytterdrømme annoncerer efterårskoncerter.

Derfor kan aarhusianerne også glæde sig til gratiskoncerter med kunstnerne Fleør, Klipo, BONSAI, Daniel Joy, Jonas Suni og Vincent Wood. De deler således scene med tidligere kunstnere som DJ Static, Vinnie Who, Total Hip Replacement, Moses: "Andreas", Tomas Barfod og mange flere, der har gæstet scenen de sidste to år. 

Se det fulde program på Cluster Squares hjemmeside.

ANNONCE