Nyhed

Whitney Houston til Forum

Den verdensberømte sangerinde gæster Danmark til næste sommer

Efter syv års udgivelsestavshed udsendte Whitney Houston i år albummet "I Look To You", der gik nummer et på den amerikanske albumhitliste og dermed igangsatte et seriøst comeback for den 46-årige sangerinde. Nu er hun såmænd også klar til at tage på turné, og det betyder, at man kan opleve hende live i København 3. juni 2010.

Sangerindens seneste album kommer efter en årrække med skilsmisse, narkoproblemer og sagsanlæg. Whitney Houston har efterfølgende udtalt, at hun i den periode var klar til at droppe sin musikkarriere, og så slå sig ned på en lille ø, hvor hun kunne leve i fred. Men i 2007 blev hun kontaktet af pladeselskabsmanden Clive Davis, der gav Houston hendes første pladekontrakt i 1983.

Han har været primus motor bag Whitneys comeback, der blandt andet også har sikret hende en andenplads på den danske albumhitliste, og selvom det endnu ikke har solgt samme millionantal som debuten (13 mill.), "Whitney" (9. mill) eller soundtracket til filmen "The Bodyguard" (17. mill), så ligger albummet efter seks uger fortsat i top tyve i hjemlandet og sælger støt.

Det vil sikkert også hjælpe, at sangerinden tager på turné, hvor hun kan opleves i Forum i København 3. juni 2010. Billetsalget starter på lørdag 24. oktober klokken 10:00, og billetter kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE