Nyhed

Aalborg Metal Festival 2009 klar med programmet

Det norske black metal-band Satyricon får følgeskab af en lang række hårdtslående navne på den tre dage lange festival.

Sidste års ålborgensiske metalfestival blev af GAFFAs anmelder belønnet med fem stjerner, og festivalen har på de syv år, den har eksisteret, formået at opbygge et solidt renomme blandt metalelskere ikke mindst på grund af den lange række navne fra ind- og udland, som har besøgt dem. Dette års festival byder blandt andet på de svenske bands The Haunted, Dark Funeral og ikke mindst de norske black metal-folk fra Satyricon.

Roskilde Festival havde i år også besøg af Satyricon, der gav en overbevisende koncert på dyreskuepladsen. Det norske band har næsten eksisteret i to årtier og har syv studiealbums foruden et utal af ep'er, kompilationer og bootlegs på samvittigheden. Seneste album ved navn "The Age Of Nero" fik store roser fra GAFFAs anmelder, der gav black metal-bandet fem stjerner og følgende ord med på vejen:

"Igen leverer makkerparret Satyr og Frost otte sange, der er brutale, rå og afsindigt fængende. Sange der på mange måder transcenderer black metal-genren ved deres umiddelbarhed. Det åbnende trekløver "Commando", "Wolfpack" og "Black Crow On A Tombstone" er alle korte kontante lussinger, der synger, længe efter at sidste powerchord er anslået."

De danske bands er samtidig også godt repræsenterede til festivalen med stabile navne som Raunchy, The Psyke Project, Artillery og ikke mindst Mnemic, der tidligere har turneret med bands som Metallica og Deftones. Dermed er der rigeligt med grunde til at søge mod Studenterhuset i Ålborg den 5. til den 7. november, hvor dette års Aalborg Metal Festival løber af stablen. 

Billetter til arrangementet kan findes via GAFFA Live.

ANNONCE