Nyhed

Ballade omkring Michael Jackson-hyldest

Det forlyder nu, at hverken Mary J. Blige eller Chris Brown vil dukke op til den kommende hyldestkoncert i Wien

Jermaine Jackson afholdt tidligere på ugen en pressekonference i Wien, hvor han fortalte, at han sammen med navne som Mary J. Blige, Akon og Chris Brown ville hylde sin afdøde bror til en koncert i den østrigske hovedstad 26. september. Men nu forlyder det, at hverken Mary J. Blige eller Chris Brown har tænkt sig at møde op.

Det er ABC News, der har været i kontakt med repræsentanter for de to sangere, og fra begge lejre forlyder det, at de amerikanske stjerner ikke har sagt ja til at deltage. Chris Brown må muligvis slet ikke forlade landet efter at være blevet dømt for vold mod ekskæresten Rihanna, og Mary J. Blige har en anden aftale i Italien samme dag.

Konfronteret med disse udmeldinger sagde Jermaine Jackson til Reuters, at Mary J. Blige har tænkt sig at flyve ind til anden halvdel af koncerten, og med hensyn til Chris Brown udtaler Jermaine Jackson, at han "helt sikkert vil være der". Jackson kunne ikke bekræfte flere navne til koncerten, der lige nu ikke har nogen specielt imponerende line-up klar, men hævdede, at der var mulighed for, at Stevie Wonder, R. Kelly og Maroon 5 ville dukke op.


Jermaine Jackson afviser også rygter om, at han skulle have mødt modstand fra resten af familien i forbindelse med sammensætningen af hyldestkoncerten. Han siger, at hele familien er inviteret med til koncerten, men der forlød dog intet om, hvorvidt de også var inviteret til at synge til koncerten, hvor Jermaine selv har tænkt sig at synge en virtuel duet med sin afdøde bror.

Koncerten skal afvikles ved Schoenbrunn slottet i Wien, hvor der skulle være plads til 65.000 gæster, og der er også en forventning om, at millioner vil se en tv-transmitteret udgave af koncerten. Ingen tv-stationer er dog endnu kommet ud med en melding om, at de har tænkt sig at vise koncerten.

ANNONCE