Nyhed

Dizzy Mizz Lizzy er tilbage

Den populære trio er blevet gendannet for at give fem koncerter i foråret 2010

Siden Dizzy Mizz Lizzy i 1998, efter at have udgivet to særledes succesfulde plader, valgte at stoppe, har Tim Christensen, Søren Friis og Martin Nielsen kun spillet sammen offentligt en enkelt gang. Men nu har de tre musikere fundet sammen igen for igen under navnet Dizzy Mizz Lizzy at tage på en dansk turné.

Dizzy Mizz Lizzy blev dannet i Valby i 1988, og efter at have vundet DM I Rock i 1993 efter to gange tidligere at have nået finalen uden at vinde, kunne de senere samme år udsende en ep, der genererede megahittet "Waterline". Året efter udkom debuten "Dizzy Mizz Lizzy", der vandt Grammys, fik flotte anmeldelser og solgte 240.000 eksemplarer herhjemme og 100.000 i Japan.

Opfølgeren "Rotator" blev indspillet i Abbey Road-studierne og har solgt omkring 110.000 siden udgivelsen i 1996 herhjemme og cirka det samme i Japan. Også denne gang blev der vundet Grammy-priser, men efter heftig turnéaktivitet blev man i 1998 enige om at indstille bandets karriere. I 2002 udsendte trioen albummet "The Best Of Dizzy Mizz Lizzy", der ud over gruppens største hits også inkluderer live-cd'en "Live In Aarhus 1996".


Men nu er trioen altså tilbage, hvilket betyder at man kan opleve dem live fem gange i løbet af foråret 2010. Ifølge en pressemeddelelse forlyder det, at der ikke er planer om nye indspilninger, men at gendannelsen alene handler om at komme ud at spille.

"Det hele gik så hurtigt dengang, at vi knapt havde tid til at nyde det. Det har vi nu, hvor vi har haft tid til at reflektere over tiden og har fordøjet eventyret", siger Tim Christensen og tilføjer, at de alle tre Dizzy-medlemmer længe har haft et stort ønske om at spille sammen igen.

Dizzy Mizz Lizzy Reunion Tour 2010 er som følger:


Fredag 26. marts - Odense Idrætshal, Odense

Lørdag 27. marts - Tobakken, Esbjerg

Fredag 2. april - Scandinavian Congress Center, Århus

Lørdag 3. april - Aalborg Kongres & Kultur Center, Aalborg

Fredag 9. april - KB Hallen, København

Forsalger til koncerterne starter søndag 20. september.


ANNONCE