Nyhed

Dizzy Mizz Lizzys ekstrakoncerter er udsolgte

Det gendannede band kan glæde sig over at have solgt de mange tusinde ekstrabilletter på under en time

Det populære danske band Dizzy Mizz Lizzy skabte dansk rockhistorie ved deres turbosalg af koncertbilletter, da de i søndags satte dem til salg til deres "Reunion Tour 2010". Det resulterede i, at bandet hurtigt fik stablet ekstrakoncerter og andre foranstaltninger på banen for at give plads til endnu mange tusinde publikummer, men efter under en times salg kan der nu også meldes udsolgt til alle ekstrakoncerterne.

Fans har siddet klar ved knapperne for at få fat i de eftertragtede billetter til Tim Christensens gendannede band, som efter kun to udgivelser gik hver til sit tilbage i 1998. Siden har Dizzy Mizz Lizzy kun udgivet en opsamlings- og live-udgivelse i 2002, men Tim Christensen har til sine koncerter dristet sig til at spille sange fra bandet til sine koncerter, hvilke har været til stor glæde for publikum.

Rockgruppen har på magisk vis bibeholdt deres popularitet, siden de i 1993 skød hul på deres kometkarriere ved at vinde DM I Rock. Da gruppen udsendte debutalbummet ”Dizzy Mizz Lizzy” i 1994, var både publikum og anmeldelser i bandets favør, og den imponerede anmelder på GAFFA skrev blandt andet om det debuterende band:

"Så er Dizzy Mizz Lizzy for alvor klar til gennembryde lydmuren. Det spændt ventede debut kan tage pusten fra selv den mest mavesure anmelder. Pladen er en lang opvisning i reel spilleglæde og uspoleret kærlighed til tungrocken. Det hele oser kraftigt af Led Zeppelin og Seattle, men trioen vil selv og formår på forunderlig vis, at skabe deres eget musikalske ansigt."

Den gendannede gruppe er nu klar til at vise deres værd til de mange udsolgte koncerter rundt om i landet. Tim Christensen udtalte tidligere på ugen i en pressemeddelelse, at han er klar over, at den overvældende popularitet forpligter, og at rocktrioen vil bestræbe sig for at indfri forventningerne på turnéen i 2010. Der er dog endnu ikke nogen reaktion fra Dizzy Mizz Lizzy om dagens billetsalg af ekstrakoncerterme.

ANNONCE